boeken

Wat een leuk boek !!!!

IMG_1783                  “HONINGZOETE DAGEN”

Schrijfster SARAH KATE LYNCH heeft weer een ontzettend gezellig, ontspannend boek geschreven.

Ik heb al meerdere van haar boeken gelezen en hou van haar schrijfstijl. Haar boeken hebben iets magisch, de mensen zijn net iets anders dan de doorsnee burger en daardoor heel onbevangen en lief. Je zou zelf zo willen zijn of zo doen als de personages in haar boeken. Er gebeuren dingen die net iets voorbij de werkelijkheid gaan. Ook schiet ik regelmatig in de lach bij het lezen van haar verhalen.

Het boek “Honingzoete dagen” gaat over een jonge vrouw, Sugar. Door een vervelende ervaring in haar leven zwerft ze al jaren van plaats naar plaats in de VS. Ze verdient de kost als imker, haar bijen zijn de rode draad in haar leven en in dit verhaal. Ze neemt ze mee naar iedere nieuwe stek, en dit keer is dat New York. Door haar onbevangenheid maakt ze al gauw vrienden, zoals de knappe schot Theo. Haar bijzondere buren met ieder hun eigen levensgeschiedenis spelen een belangrijke rol in het verhaal. Sugar houdt van goede manieren en vriendelijk zijn tegen je medemens, elkaar helpen en geen oordeel vellen. Ze heeft alleen geen geloof meer in de ware liefde en dat wordt langzaam duidelijk waarom, en of dat toch goed komt uiteindelijk ??? 😉

IMG_1784

Minpunt vind ik hoe het boek er uit ziet, oogt als een goedkoop romannetje, wat het boek niet is.

Wil je een heerlijk ontspannend boek lezen wat toch net iets meer inhoud heeft , romantisch is,net iets anders dan gewoon, en je een goed gevoel geeft dan is dit echt een aanrader !!

 

 

Advertenties

2 gedachten over “Wat een leuk boek !!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s