huishouden

Makkelijk!!! Kruidenpotjes met etiket bovenop.

IMG_1544

Ik bewaar mijn kruiden in de lades naast mijn fornuis, in mandjes van Xenos, die er precies inpassen.  Gewoon in de eigen verpakking. Op zich heel handig deze plek. Maar je kijkt boven op de verpakking, en bij de meeste kruiden staat de vermelding voor het desbetreffende kruid op de voorkant of heel onduidelijk beschreven bovenop zodat ik het niet kan lezen.

Nu bedacht ik me laatst dat het toch wel makkelijk zou zijn als de vermelding bovenop de verpakking staat, scheelt een heleboel zoekwerk. Ik had nog simpele witte etiketten liggen en ben aan de slag gegaan.

IMG_1552

Alle kruiden uit het laatje, potjes schoon gepoetst, en wat bleek ; van een aantal had ik er 2 terwijl ik dat totaal niet door had. Laatje schoon gemaakt, de namen van de kruiden op de etiketjes geschreven en op de potjes geplakt! Hoe simpel, en wat is dit handig in gebruik!!

In de lade onder deze bewaar ik wat grotere potten met kruiden zoals gedroogde bieslook, Provencaalse kruiden, Koriander, kaneelstokjes, laurierblad e.d. Deze ga ik ook nog doen. Ik wil alleen een ander soort etiketten gebruiken want de papieren etiketjes die ik hier gebruikt heb laten snel los aan de randjes. Deze zijn meer voor op papier te plakken.

Klein klusje met groot resultaat!!

 

 

Advertenties

4 gedachten over “Makkelijk!!! Kruidenpotjes met etiket bovenop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s